Op naar een fantastisch zittend nieuw jaar

Op naar een fantastisch zittend nieuw jaar
jan 13, 2023

Fijne lieve Sir Sebastian fans, we zijn weer in een fonkelnieuw jaar geland! Wat fijn dat jullie er allemaal ook weer zijn. Na de harde knallen die het oude jaar mijn oortjes weer hebben geteisterd, zit ik met een schorre blaf in mijn warme mandje. Want ja, ik protesteer wel, maar ik vind de kleuren van vuurwerk wel leuk. Het doet me denken aan de kleuren van al die mooie nieuwe lingerie die er aan zit te komen.

 

Leren lingerie oftewel leren van lingerie

Wat vinden jullie ervan als we dit jaar eens goed beginnen en we afspreken dat we elke maand een probleem bespreken, waar jullie als lingeriefans tegenaan lopen? Mocht je antwoord op een vraag behandeld willen hebben in dit blaffende ondergoed blog, mail dan mijn lieve buurtjes via Dutch Designers Outlet en ik bespreek het graag met jullie. Zo leren we van lingerie. Niet te verwarren met leren lingerie, wat ook heel prettig is om naar te kijken en me dunkt ook om te dragen. Dat is dan weer een ander specialistisch mode ondergoed ding. Hoewel Marlies Dekkers heel mooie vegan leren behaatjes heeft ontworpen. Ben ik voor, vegan leer. Want ik hou mijn eigen vachtje graag zelf aan.

 

We gaan die pasproblemen oplossen

Afijn, het goede voornemen dit jaar is dus onze ondergoedproblemen voorgoed achter ons laten. Aan het eind van dit jaar weten we precies hoe we zustermaten uit kunnen zoeken, waarom je voor een bepaalde beha moet gaan als je ongelijke borsten hebt, wat te doen bij grote borsten die je in toom wilt houden of kleine borsten die je wil tentoonstellen. We gaan het hebben over onze prachtige billen die we wel, of niet in een mooi design broekje willen hebben. En hoe we dat dan voordelig en op zijn voordeligst doen. Ik wordt er alweer een stuk minder schor van als ik eraan denk.

 

Borsten en billen, daar waar we ze willen

Wat ik wel heb geleerd in mijn dertien (!) jaar als modegoeroe en lingerie expert extraordinaire, is dat jullie lieve dames altijd wensen hebben. Zijn kleine billen mode, moeten de grote billen het ontzien. En nu is het andersom, de bil moet groter. Dat doen jullie dan met volle overtuiging en veel fantasie. De broekjes en bootie aanpassingen vliegen me om de flapperoren. Terwijl, lieve dames, jullie toch ook weten dat ieder lijf mooi is. Of je nu twee borsten, of helaas nog maar een borst hebt. Of je dikke of dunne billen hebt, of je vriendinnen nu hangen of stuiteren. Of je nu klein en recht bent of lang en rond. Geldt overigens tegenwoordig ook voor al die stoere mannen. Niet voor niets zijn de Mens Health magazines niet meer uit de schappen weg te denken. De heren willen er ook mooi uit zien uit de kleren. Dus ladies en gentlemen, tijd voor een boost in je ondergoedkast dit jaar, waardoor je je zelfvertrouwen ook opbouwt.

 

Hallo lekker lijf

Lingerie is bij uitstek een middel waarmee je je sterke punten kan benadrukken en de punten die je die dag niet wil laten zien kan verbloemen. Haaaa, dat klinkt leuk toch?! Volgende voordeel: het ziet er heel leuk uit. Ten eerste voor jezelf. Als je jezelf vanaf je blote niksie met aandacht en mooi aankleedt, dan voel je je met elk kantje en strikje mooier worden. Geen betere boost voor je zelfvertrouwen. Ik kan het weten, ik sta iedere dag op, ik rek me eens ongegeneerd uit. Vervolgens wandel ik naar de eerste de beste spiegel en blaf mezelf vrolijk toe. Dan ren ik naar m’n buurtjes, begroet Dita en zoek een fijn setje uit om de dag mee te beginnen. Echt, hallo lekker lijf is een heerlijke start van de dag.

 

Maarrr, wat denk je dat je partner ervan vindt als jij je met volle aandacht aan kleedt, mooi setje aan en je vervolgens ’s avonds weer uitkleedt, zodat jouw mooie lijf het eerste en laatste is wat je partner die dag ziet. Voordeel drie zou ik zo denken…

 

Gezellig zitten en leren, in of uit de kleren

Kortom, je mooi voelen kan je leren en mooi ondergoed kan daarbij heel leuk helpen. Natuurlijk is het makkelijker geblaft dan gedaan. Maar laten we dit eens als goed voornemen houden, beetje meer zelfliefde. En in deze dure dagen is het heel prettig als je dan mooie dingen kan kopen voor een fijne korting. Dutch Designers Outlet helpt je graag aan je basic ondergoed en aan de mooie lingerie, maar dan wel voor een zoet prijsje.

 

Hallo lekker lijf

Zeg nu zelf, je hebt dit nieuwe frisse jaar maar mooi gehaald. Hopelijk gezond en wel en anders met een goede dosis vechtlust. Ik help je graag weer met allerhande tips en trucjes om van jouw ondergoedla een lingerie walk-in closet te maken en om ervoor te -blijven- zorgen dat jij van je lekkere lijf houdt, zoals ik als modegoeroe en expert al doe. Het is me een eer en genoegen om door alle nieuwe mode-items te zwoegen en jullie van alle oplossingen te voorzien die je in het nieuwe jaar als ondermode en badmode koningin door het leven te laten gaan.

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!