Oranje boven, maar wat zit eronder?

apr 26, 2019

De hele week rokjesdag

Och jongens, guttegut wat bruist het weer in ons lentegroene landje zeg! Misschien bruist het hier bij Dutch Designers outlet nog wel net een bubbeltje harder trouwens. Zo’n weekje warm weer doet toch altijd wonderen voor de bestellingen als het om zwoele setjes gaat hoor. Blijkbaar betekent vlinders in de lucht voor veel van jullie ook vlinders in de buik. Daar komt natuurlijk ook nog bij dat het eigenlijk de hele week al rokjesdag is... Ik kan jullie vanuit mijn nietsontziende kikvorsperspectief verzekeren dat de gewaxte beentjes en bikinilijntjes er weer pico bello bij staan – da’s blijkbaar toch de beste achtergrond voor een nieuw stringetje of hipstertje, tenminste, als ik op het straatbeeld af mag gaan.

 

Feestje op komst

Wat zijn we toch ook een keurig volkje met ons allen hè? Helemaal fijn dat al die frisse lentegazonnetjes weer keurig gemaaid zijn, tot voorbij de enkels aan toe. Misschien ook maar goed trouwens dat het startsignaal voor het blotebenenseizoen is gegeven, want er komt een leuk feestje aan zoals jullie allemaal ongetwijfeld wel weten. Jullie weten vast wel waar ik op doel: Koningsdag staat weer voor de deur! Ik zal maar ruiterlijk toegeven dat dit toch één van mijn favoriete dagen op de kalender is, lieve lezers en lezeresjes. Dat mag jullie ook eigenlijk niet verbazen, want ik deed al eerder verslag van mijn ontmoeting met de Oranje Royals toen ze even van een welverdiende break in de Oostenrijkse sneeuw genoten. Ik heb dan ook goed nieuws voor iedereen die niet vies is van een druppeltje blauw bloed op z’n tijd: ik heb weer een rendezvous met het Huis van Oranje op de agenda staan!

 

Publiek geheim

Het zit allemaal zo: het is een publiek geheim dat onze geliefde koningin Máxima niet alleen een boegbeeld van modieuze jassen, op en top designer japons en haute couture hoedjes is, maar ook een bevlogen draagster van chique designer ondermode. Eerlijk waar, we kunnen gerust stellen dat onze eigen Argentijnse grande dame de Hollandse frist lady van de lingerie is. Ik zou jullie met liefde de lijst laten zien van alles dat Máxima al bij DDO heeft besteld de afgelopen jaren, maar dat is helaas staatsgeheim. Om toch een beetje aan jullie kritische geesten tegemoet te komen, mijn gewaardeerde lezersschare, zal ik even een screenshotje delen van een recente app-wisseling die ik zeer recentelijk met Hare Majesteit had. Hieruit valt direct op te maken dat het haar menens is als het gaat om design dat zonder problemen onder een kroontje gedragen kan worden...

 

 

Redez-vous

Jullie zien het goed: ik heb een direct lijntje met het Huis van Oranje-Nassau! Wie tegen beter weten in nog dacht dat mijn rijzende ster in modeland een grote farce was kan nu met het schaamrood op de kaken de biezen pakken. Een geheim afspraakje met Máxima zelf, en dan dus niet eens bij een receptie of een meet and greet voor een snelle handdruk, welnee: een hoogstpersoonlijke ontvangst om even de laatste ins en outs op het gebied van ondergoed door te nemen. Jawel, jullie zien hier het keiharde bewijs van wat jullie natuurlijk al lang vermoedden... Het loont wel degelijk om jullie fashion goeroe op de pootjes te volgen! Over de inhoud van ons onderonsje kan ik jullie nu nog niet het fijne vertellen, maar ik beloof jullie dat ik mijn best doe om de balans te bewaren tussen uiterste discretie en een strategisch informatielek waar de honden haast geen brood van lusten!

 

Koninklijk feestelijk

Goed, door naar de actualiteit van het moment dan maar. Koningsdag staat op het punt om los te barsten, en jullie eigen Sir Sebastian heeft grootse plannen voor een koninklijke invulling van de feestelijkheden. Ik zou bijna willen dat ik een hele roedel van mezelf ter beschikking had, want er is zo veel waar ik graag even mijn neus in zou willen steken dat ik bijna niet kan kiezen. Natuurlijk sta ik straks pal vooraan als de koninklijke familie acte de présence geeft in Amersfoort, maar daardoor mis ik natuurlijk tientallen andere leuke evenementen en festiviteiten. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van de volgende intrigerende activiteit die in Amersfoort wordt georganiseerd?

Geweldig toch? En ook zo lekker actueel! In deze tijden van hashtag-metoo problemen moeten trouwens niet alleen onschuldige poezen, maar ook respectabele poedels oppassen dat ze niet zomaar bij de lurven worden gegrepen – of erger. Laat duidelijk zijn dat jullie Sir Sebastian solidair is met elke vrouw, man, kat en hond die tegen zijn of haar wil respectloos wordt behandeld. Ik bedoel, dat we ons best doen om er leuk uit te zien in onze lingerie betekent toch niet dat we iedereen uitnodigen om daar misbruik van te maken? Samen staan we sterk, ook op Koningsdag – dat wilde ik maar even zeggen. Volgend jaar organiseren we ons geheel eigen statement met een echte Grab The Poodle als het aan mij ligt!

 

Genoeg te beleven

Maar er is in ons oranje landje veel meer te beleven dan de creatieve uitspattingen die Utrecht dit weekend biedt. Al die optredens, al die feestjes en al die celebrities! Wie weet wat daar allemaal te zien valt als het gaat om de nieuwste lingerie? Zomaar een overpeinzing van mijn kant: denken jullie dat er meer oranje ondergoed wordt gedragen op onze nationale feestdag en feestavond? Dat moet haast wel, toch? Oranje boven is leuk en aardig, maar hoe staat het precies op het gebied van oranje onder? Niemand die dat eens even keihard en tot op de bodem uitzoekt... De wereld van designer lingerie blijft een mysterieus gebied vol raadselen en geheimzinnigheid. Maar goed dat ik er ben om af en toe een beetje licht in de duisternis en onder de bovenkleding te werpen dus.

 

Oranje tompouce

Ik denk er trouwens serieus over om morgen nog heel even bij die lieve schat van een Beatrix langs te trippelen. Niet dat ik haar zou durven lastigvallen met prangende vragen over haar keuze op ondermodegebied hoor, daar ben ik veel te hoffelijk voor. Ik zat eerder te denken aan een snelle grab-the-tompoucey, als je begrijpt wat ik bedoel! Nu we het er toch over hebben... Wat zijn jullie plannen voor Koningsdag en Koningsnacht eigenlijk? Liggen de oranje outfits al klaar? Zijn de tickets voor een leuk feestje al binnen, of ben je al een plekje op de vrijmarkt bezet aan het houden?

Ik ga mijn outfit erbij pakken en mezelf goed voorbereiden op de feestelijkheden. Ik laat jullie snel weten hoe mijn koninklijke feestje verloopt, maar tot die tijd wens ik jullie allemaal een mooie Koningsdag-en-nacht! Oranje boven en oranje onder iedereen!

 

Jullie eigen gelegenheidskoningspoedel, Sir Sebastian

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2022 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!