Romantiek op z’n hondjes

feb 12, 2019

Sir Sebastian’s Valentijnsoverpeinzingen

Oh, dag dames! Wat fijn om weer te mogen baden in de warme gloed van jullie aandacht! Ik weet het, ik weet het... Jullie zitten natuurlijk halsreikend uit te kijken naar alle avonturen die ik heb beleefd op de sensationele lingeriebeurzen die ik heb bezocht. Als ik heel eerlijk ben – en dat ben ik, zoals jullie weten – dan heb ik mijn impressies nog niet helemaal kunnen verwerken. Ik weet niet of jullie zelf wel eens op zo’n event zijn geweest, maar het kost me gewoon even tijd om alles een plekje te geven. Blijkbaar kan zelfs een virtuoze fashion poedel als ik maar een bepaald aantal setjes zinderende designer lingerie zien voordat het, tja, hoe zeg je dat in goed Nederlands, too much wordt. Wanhoop niet, hooggewaardeerd publiek: het komt er echt aan en dan zal ik jullie precies de inside information geven waar jullie zo kwispelend op zitten te wachten. Voor nu bedacht ik me dat we even een plasje – nee, een pasje op de plaats moeten maken, want de grootste wereldwijde feestdag voor elke lingeriefanaat staat voor de deur... Het is al bijna Valentijnsdag!


Uitpakken die pakjes!

Heus, ik ga er geen geheim van maken, zeker niet in een gezelschap zoals dit: ik ben he-le-maal wèg van Valentijnsdag. Waarom? Nou, om te beginnen is het, het Feest van de Liefde, en laten we wel wezen: wie kan er nou zonder l’amour? Precies. Niemand. Zelfs een poedel niet. De liefde is de grote verbindende kracht tussen mensen, tussen honden, en dus ook tussen honden en mensen. Okay, een bakje brokjes helpt ook, maar uiteindelijk wint de liefde, nietwaar? Tenzij de liefde dus door de maag gaat... Enfin. Dat is voer voor filosofen en dat is niet mijn expertisegebied. De liefde, die staat centraal. Tja, dan zit je natuurlijk al snel op het terrein van de lingerie, want wat is de liefde zonder een pikant negligé en een klassieke jarretelgordel eronder? Tijd om je eigen Valentijn eens te verrassen met een, ehm, liefdevol gebaar dus. Een lingeriegebaar, wat mij betreft. De rozen en de bonbons komen als het goed is jouw kant op, dus draag een uitdagend pakje als je cadeautje Een beetje alsof je jezelf als pakje geeft, als een roze hart met een gouden strik erom. Op Valentijnsdag is dan natuurlijk uitpakken geblazen met die pakjes. Om de liefde te vieren dan hè? Laten we het in vredesnaam een beetje romantisch en stijlvol houden dames!


De prins op het witte paard in een rode string?

Misschien moeten we voor deze gelegenheid de rollen trouwens maar eens omdraaien. Waarom zou jij jezelf eigenlijk in een spannend pakje hijsen als jouw droomprins in z’n suffe ouwe onderbroek op de bank hangt, vraag ik me af. Wordt het niet eens tijd om die prins op dat witte paard een in een nieuw glimmend pantser te hijsen? Ik zie hier elke dag plenty inspiratie als ik mijn rondje tussen de lingerie maak bij Dutch Designers Outlet. Herenlingerie bestaat gewoon hoor, ook al ontkent jouw Valentijn het nog zo stelselmatig. Een prins op een wit paard in een rode string?
Moet kunnen toch, anno nu? Oh wacht, voordat we tegen misverstanden aanlopen wil ik even melden dat jouw prins ook een prinses op het witte paard mag zijn hoor, of misschien zijn er wel mannen met hun eigen Prince Charming die mijn blog volgen. Alle lof, want de Liefde is blind en weet ieder hartje te vinden, of dat nou man en vrouw, vrouw en vrouw, vrouwelijke man en mannelijke vrouw, of voor mijn part hond en poes is. Gelukkig is er ook voor elk Valentijnskoppel een ruime keuze aan spectaculair feestelijke designer lingerie beschikbaar, dus geen zorgen – met het juiste pakje pakt jouw Valentijnsdag helemaal goed uit dit jaar!


Valentijnsvalkuil

Okay, très bien. We hebben dus besloten dat Valentijnsdag geweldig is en dat die Dag van de Liefde gevierd mag worden in lingerie. Dan wordt het nu tijd om jullie te wapenen met mijn uitgebreide ervaring op het amoureuze pad van de romantiek – al was het maar om jullie een paar kleine blamages te besparen die mij in mijn jonge jaren overkwamen. Wat wil het toeval? Nou, laat deze misser nog over lingerie gaan ook...


Anonieme romantiek

Het idee van lingerie voor je Valentijn is natuurlijk niet nieuw. Een jaar of drie geleden was jullie favoriete influencer tot over zijn oren verliefd op een niet nader te noemen persoon. Mijn hondenhartje maakte overuren en ik kreeg geen brok door mijn keel. Ik moest iets doen! Ik besloot een prachtig elegant lingeriesetje uit te zoeken en kocht er een grote bos rode rozen bij – dit kon niet meer stuk. Ik traceerde het adres van mijn Valentijn en pakte alles in een grote hartvormige doos met een glanzende roze strik eromheen. Hond in het bakkie, dacht ik. Zoals dat hoort stuurde ik mijn geschenk anoniem op, geadresseerd aan ‘Valentijn’ voor de extra geheimzinnige sfeer. Toen begon het wachten...


De eerste dag na Valentijnsdag hoorde ik niets. De week daarna ook niet. Ik werd onzeker. Had ik het wel naar het goede adres gestuurd? Was er iets misgegaan bij de post? Ik controleerde alles, maar het bleek gewoon netjes op 14 februari te zijn bezorgd. Wat was er gebeurd? Waardeerde mijn Valentijn het cadeau niet? Waren de rozen verwelkt? Ik besloot te gaan kijken, trok de stoute schoenen aan en trippelde naar het huis van mijn stille liefde. Toevallig was Valentijn net even uit wandelen met het baasje. Ik kon mijn natuurlijke nieuwsgierigheid niet zo goed bedwingen en gluurde door het raam. Wat ik daar zag tart elke verbazing: het brak mijn poedelhartje en daar heb ik nog steeds littekens van. Daar was mijn Valentijnsgeschenk, in volle glorie, alleen dan aan het lijf van de vrouw des huizes! De rozen stonden op de vaas en ook al knelde het setje behoorlijk op kritieke punten, ik weet honderd procent zeker dat de ‘bedankjes’ al bij het baasje van mijn Valentijn waren beland...


Wees Cupido te slim af

Jullie begrijpen dat deze prille liefde voor altijd onbeantwoord is gebleven. Reken maar dat ik deze fout niet nog een keer ga maken, want ik heb een harde les geleerd. Die hartenpijn wil ik jullie besparen, lief publiek. Daarom hier mijn gouden Valentijnstip: als je de kriebels in je buik voelt, doe er dan iets mee waarvan je zeker weet dat je er zelf ook wijzer van wordt. Anoniem lingerie bezorgen is geen waterdichte strategie. Ik stel daarom voor dat we dit jaar gewoon een prachtig setje designer lingerie voor onszelf kopen, om vervolgens in onze stringetjes, push-up bh’s of microboxers in een grote kartonnen doos te klimmen en die linea recta op de stoep van onze Valentijn te laten bezorgen. Zo weet je tenminste zeker dat Cupido’s pijlen je lief recht in het hart treffen! Oh, één kleine tip nog: koop er een grote rol bubbeltjesplastic bij en pak jezelf stevig in, misschien met een heupflaconnetje cognac erbij, want het kan ’s nachts nog behoorlijk fris zijn rond half februari...


Kom in actie voor de Liefde!

Lieve lezertjes, ik wens jullie heel; veel romantiek, warmte en spannende ontwikkelingen op Valentijnsdag. Het is nog niet te laat om die doos, dat bubbelplastic en die sensuele lingeriesetjes te halen, dus ik zeg sla je slag en geniet dit jaar van Valentijnsdag op z’n hondjes!

Tot heel snel weer, geliefd publiek – op naar dat stomende verslag over het heetste nieuws van de beursvloer!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!