Sinterklaas lingerie en kerstkant

nov 14, 2022

Hallo lieve lingerieliefhebbers en trendvolgers van ons ondergoedimperium.

Laat ik met mijn hondenpootjes in huis vallen: In deze vreemde en ook dure tijden is het goed om een beetje op de centjes te letten. Ook ik, als mondaine hond, moet toch echt af en toe een botje minder nemen, en mijn kleedje is inmiddels een dubbel kleedje geworden zodat we op de verwarmingskosten ietwat kunnen bezuinigen. Maar… ik heb voor jullie alvast de beste tips om vooruit te plannen naar de feestdagen. Want, als je vroeg genoeg begint, dan heb je je kosten verdeeld en hoef je niet bang te zijn voor een rood staartje aan het eind van de feestmaand. En omdat ik me heel goed bemoei met al die inkoop weet ik ook precies waar jij net de leukste koopjes op ondergoed gebied vandaan kan halen!

 

Tet a tet, buitenkansjes in lingerie

We zijn weer terug van een heerlijke tet-a-tet voor tetten, bij de diverse inkopers van lingeriezaken. Ik heb mijn fijnbesnaarde reukorgaan weer in het neusje van de zalm van lingerieland mogen steken. Zo fijn dat ik me al jaren mag bemoeien met het inkoopbeleid van mijn lieve Dutch Designers Outlet buurtjes. Zeg nu zelf, zonder mijn uitstekende advies zou er echt niet zoveel prachtigs in de rekken hangen. We hebben alle Nederlandse topdesigns en -ontwerpers weer goed ingekocht voor dit wellustige magazijn en jullie oh zo gewaardeerde lingerie webshop.

 

Meutig, praktisch of sexy lingerie?

Het voordeel van op tijd beginnen met de feestdagen inkopen, is dat je ook wat minder mis grijpt qua maten en ontwerpen. Want je bent als het ware de meute voor. En geloof mij, als hond weet ik maar al te goed dat een hele meute moeilijk te ontwijken is. Niet te verwarren met meutig, dat is weer een heel ander woord en stemming. Meutige lingerie, verkopen we niet. Als het degelijk en praktisch moet zijn, dan kan je ook bij Dutch Designesr Outlet terecht, maar die zorgen toch altijd wel voor een frivole kant aan dit soort setjes. Niets mis met praktisch dames, het kan niet alle dagen in de banden hangen of uit de deur liggen. Dat wil echter niet zeggen dat het niet mooi kan zijn. Als je graag lingerie als cadeau geeft, dan hebben mijn buurtjes de perfecte pakjes voor je klaar hangen.

 

Sexy lingerie is een feestje waard

Pakjesavond is zo’n heerlijke Nederlandse traditie waar ik kwispelend van plezier naar uitkijk. Want ik hou van pakjes. Stoute pakjes, kleine pakjes, veel pakjes ook vooral. En van beeldig verpakte dames en heren word ik ook warm. Zeg nu zelf, een sexy lingeriesetje van de Sint zelf krijgen geeft toch direct de goede stemming voor een heerlijk avondje?! Goed verpakte pepernoten zeg maar, is mijn guilty pleasure. Dus ook een lekkere boxershort voor in de zak van de Sint kan niet ontbreken.

 

Voor volwassenen een heerlijk avondje

Nu hoor ik je denken: sinterklaas is een familiefeest, hoe leg ik aan mijn 8-jarige neefje een rood lingeriesetje uit? Nee, natuurlijk promoot uw féterende hondentrendwatcher dit niet. Alstublieft, ik ben niet van plan gecanceld te worden. Je moet zó uitkijken tegenwoordig. Jullie kennen me maar al te goed. Dit soort pakjes worden uiteraard pas uitgepakt als de doerakken al op apengapen in bed liggen, dolgedraaid van de marsepein en ander strooigoed. En dolblij met de nieuwste Nintendo spellen. Dán begint het heerlijk avondje voor de mama’s en papa’s, mama’s en mama’s en papa’s en papa’s. Of in welke combi dan ook. Elk sexy lingeriesetje is een feestje waard, maar wel samen als volwassenen.

 

Gekleed en voorbereid de laatste maand in

Natuurlijk neem ik jullie volgende maand mee in de fantastsche kerstlingerie die je ook bij mijn buurtjes van Dutch Designers Outlet kan vinden. Maar je kan je alvast voorbereiden. Zoals ik al zei: een voorbereid mens telt voor twee…of zoiets, afijn je begrijpt me. Als je nu alvast een paar leuke setjes naar je partner mailt, met in de hint de juiste maat, én de hint dat jouw maat nu nog op voorraad is… dan heb je kans dat je een passend, echt passend, cadeau krijgt. Nog een leuke tip: je kan natuurlijk ook al een tipje van de sluier oplichten door hem of haar te vertellen wanneer je dan dat sexy leuke ondergoed setje aan gaat trekken. Met Kerst, maar ook Valentijn… verjaardagsavonden. En doordeweeks zou ook zomaar nog kunnen… Me dunkt dat daar geen partner ongevoelig voor is.

 

Verder is het altijd handig om vooruit te denken naar komend voorjaar, of misschien ga je wel de feestdagen op een tropisch eiland doorbrengen. Vind dan maar eens een badpak. Welnu, bij Dutch Designers Outlet kan je voor fijne prijsjes gewoon ook in November nog een leuke badmode set scoren hoor! Dát is trouwens ook een leuk cadeautje. Snappen jullie nu dat ik me dus nu al verheug op de feestdagen? Mariah Carey en Wham staan op, ik kwispel door het magazijn en wij zorgen dan met zijn allen voor superleuke sexy en passende pakjes. Dan grom ik al neuriend mee: Laaaast Christmas, it did not fit right…but this year, to save me from tears, I’ll buy you something special!!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!