Suikerzoete lingerietips voor navelstaarders

nov 1, 2021

Bonjour mijn fijne lingerielovers. De wintertijd is ingegaan en de herfststormen vliegen me om de krullen. Wat een hondenweer hè! Al heb ik nooit begrepen waarom jullie mensen het zo noemen, ik zet geen pootje buiten met dit weer, tenzij ik moet… letterlijk.  Het is tijd om jullie mee te nemen in een lesje suikerzoete lingerie, waar je het warm van krijgt. Met dit weer toch heerlijk? Dus kruip lekker met je laptopje, je tablet of je telefoon op de bank, dekentje erbij en je favoriete pyjama aan, voor een fijn lesje over maatstaren.

 

Top lingerie en perfecte maten

Voor diegenen die mij al jaren volgen, jullie weten dat ik als een jonge hond binnen ben gehuppeld bij Dutch Designer Outlet. Jong van hart uiteraard, maar ook van geest. Laat die gedistingeerde grijze krullenbos je niet in verwarring brengen. Blind staren op zoiets is overigens niet beleefd. Wat mij trouwens op het volgende brengt: waarom staren jullie lieftallige dames je altijd blind op maten en maattabellen? Als jullie mijn zeer uitgebreide en van feiten voorziene blogs met enige regelmaat lezen, dan weten jullie inmiddels dat er ook zustermaten bestaan en hoe je je maat goed kunt meten. Daarnaast heb ik in mijn blog over zustermaten al uitgebreid laten zien hoe jij je beste maat voor die prachtige ronde dames van jullie kunnen vinden. Dus stop met staren naar maten, zodat de heren (of andere dames, ik ben een zeer vrijdenkende poedel!) naar jouw goed verpakte boezem kunnen gluren.

 

Lingerie moet goed zitten

Bij Dutch Designers Outlet vind je heel veel verschillende modellen, merken en dus ook verschillende pasvormen. Zéker voor jouw beeldige meloenen, peren of perziken. Staar je daarbij niet scheel op maar één cupmaat. Wat je nu eens moet gaan doen. Je moet heel even van die bank af. Ja, in je onesie en met je sloffen. Pak een goed zittende beha. Waarom zit íe zo lekker? Trek ‘m aan ik wijs je de weg. Ik ben niet voor niets de lingeriegoeroe extraordinaire!

 

Gescheiden borsten? Blije borsten!

Kijk eens naar de cups van jouw lekkerst zittende beha, die zitten goed. En, als ik mij zo uit mag drukken: de cups van jouw beha zullen zacht doch dwingend de borsten in scheiding gooien. Letterlijk dan hè, niet figuurlijk. Blijf vooral van elkaar houden en wees lief. Als je fan bent van een bh met beugel, dan moeten die beugels ook perfect tegen je lijf aan zitten. Ze moeten de meiden als het ware zacht en soepel omarmen, Is dat het geval? Dan ben jij de gelukkige bezitster van een super supporting beha, want ik zweer het op mijn harige hondepootjes, elke cup zorgt voor een tóp ondersteuning van de mooie tet die erin zit. Maar let op: wanneer jouw tetten de strijd met de cup winnen en ze je cups als het ware wegduwen, en de beugels uit model duwen dan is je cup te klein. Dan moet je dus op zoek naar een grotere cupmaat! Dan niet gelijk ook de omvang veranderen, mon amours. Ik kom daar zo op terug.

 

Niet schudden maar positioneren

Jullie vrouwspersonen met mooie koplampen schudden er maar wat graag mee, dat zie ik ook zeer uitgelaten aan. Maar soms is positioneren in een prima beha gewoon beter. Leg je vriendinnen goed in de cups van je bh. En als je cups perfect rond je borsten zitten, dan zal je je vriendinnen mooi naar voren dragen. Kwispelend loop ik regelmatig langs de After Eden D-cup & Up. Dat zijn me toch fijne beha’s voor de grotere borsten-dames! Oh… en staar je ook niet blind op een paar verschillende meloenen. Wist je dat haast alle vrouwen ongelijke borsten hebben? Tenzij je bij meneer Schumacher geweest bent, dan zijn ze perfect symmetrisch. Maar, mes amis ik hou het graag bij natuurlijk. Persoonlijke smaak zal ik maar zeggen.

 

Een cupje meer of minder

Nog iets dames, zorg dat je beha aan de bovenkant netjes aansluit bij je borsten, alle welvingen en rondingen moeten zo de berg af dwalen zeg maar. Piepen je mooie meiden over het randje van de beha en kijken ze vrolijk het dal in? Dan dames, heb je een cupje of twee meer nodig. En als jezelf zo je beha in koekeloert, dan is een cupje minder het devies. Ook als je beha meer rimpelt dan de mooie lachrimpels in je gezicht, dan is een cupje minder beter. Soms is het type beha gewoon niet goed. Dat kan, je valt toch ook niet op iedere vent die je ziet, toch?! Gelukkig is de keuze reuze bij mijn fijne lingeriebuurtjes, dus shop gerust eens voor een ander soort beha dan dat je normaal hebt. Zonder beugel, met beugel, brede bandjes (ook fijn als je een wat zwaardere boezem hebt).

 

Bouw een band op met je beha

Oh en nog zo’n goeie: als je eruit ziet alsof je een bokswedstrijd hebt meegemaakt en je je beha nog aan hebt als je ‘m al hebt uitgetrokken, dan draag je echt niet de juiste maat of beha. Knellen en knijpen komen in het vocabulaire van deze lingerie expert niet voor. Jouw lingerie moet lekker zitten, mooi staan en beduidend verleidelijk liggen. Heb je eenmaal de juiste maat qua band gevonden, dan is het gewoon een kwestie van verschillende cups uitproberen. Je verandert de letter en zo bouw je toch een mooie band op met je twee verleidelijke dames.

 

Nu jullie weer wat wijzer zijn, bestel eens een paar mooie beha’s, van After Eden, van Anita, van Sapph of van Marlies Dekkers. Et voíla, jouw dames liggen prachtig in een goed passend netje en jij kan alleen maar staren…naar je eigen mooie lijf natuurlijk!

 

Volgende maand gaan we eens feestelijk kwispelend de cadeaus bespreken op lingerie gebied…

 

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!