Zomeravonden vol Strikjes

jul 15, 2022

Gegroet, lieve lingerievriendinnen en -vrienden. Badgasten en slipjesfans. Het is juni, deze lingeriegoeroe extraordinaire is helemaal hoteldebotel van de zomer, de heerlijk ruikende pollen en de rokjesdagen die nu aangebroken zijn. Dit is dé tijd om eens ongegeneerd te genieten van opwaaiende zomerjurken, benen op het terras (en uiteraard lig ik altijd prinsheerlijk met mijn toet in de schaduw onder de tafel, met het beste uitzicht. Ik ben niet voor niets expert geworden) en de billen in het gras. En…zoals de zomer er altijd is, komt de grote seizoenssale er ook weer aan. Want als wij ergens goed in zijn, is het wel uitverkopen in de zomer. Ik geef jullie graag de laatste en laagste lingerie- en badmodetips voor de warme dagen!

 

Vet veel amperbroekies voor je doekoes

Inmiddels weten we wel beter en hebben mijn meest verstandige fans al een voorraadje badmode in de uitverkoop uit de rekken van mijn buurtjes gevist. Die zitten er -letterlijk- warmpjes bij in topcombinaties. En ik weet dat ik, niet alleen als lingerie expert maar ook als reisgoeroe, jullie al heb overtuigd om niet meer met het zweet in de bilnaad door Neerlands prachtige luchthaven te schuifelen in ellenlange rijen. Nee, jullie blijven allemaal in eigen land. Weer of geen weer. Maar het weer werkt best aangenaam mee en ik loop bijna dagelijks kwispelend mijn rondje door het fijne Brabantse land. Ik steek regelmatig mijn pootje op, niet alleen voor een plasje maar ook om de temperatuur nauwgezet te meten. Ik snuffel al lang mee in lingerieland en weet inmiddels waar Abraham de Mosterd haalt. Ofwel, in moderne slang waar jij die doekoes voor je amperbroekie moet spenden. Jawel, ik als weledelgestrenge heer van stand ga wel met mijn tijd mee!

 

Genieten in duinlingerie

Ben jij meer een late genieter en schuif jij nu pas in de vakantiemodus? Geen nood, bij onze Dutch Designers Outlet meiden kan jij nog steeds heerlijke duinlingerie scoren. Ja, duinlingerie, ik spreek mijn eigen designtaal en ik vind dit een briljant woord voor mooie badmode, waarin je straalt alsof je net je mooiste en sexyste lingerieset aan hebt. En zeg nu zelf: de dessins en designs die je ziet van bijvoorbeeld Marlies DekkersBomain en LingaDore Beach zijn toch om te smullen? Ik snuffel er graag aan. Alhoewel ik mijn ervaring met jullie toch meen te moeten delen: snuffelen op het strand geeft toch een jeukend effect, probeer maar eens met een natte neus een geur tussen de zandkorrels op te snuiven zonder dat je een niesbui van jewelste krijgt. Maarja, ik snuffel graag aan een strikje in een mooie duinomgeving. Proost…

 

Advies voor alle soorten fruitfiguren

Hoe goed ik jullie heb opgevoed, toch komen elk jaar dezelfde vragen wel weer een keer terug. Gelukkig heb ik inmiddels een mooi assortiment blogs opgebouwd en kan je op ieder moment van twijfel mijn goedbedoelde en ook letterlijk en figuurlijk beste figuuradvies terugvinden. Dus terwijl ik onder de terrastafel verkoeling vind met uitzicht op mooie billen in dito broekjes, weet ik dat jullie elk jaar weer geholpen zijn met mijn blogs over appels- peren- en andere fruitige figuren die mooi uitkomen in een bikini met strapless top, of een badpak met figuurcorrectie of die tankini die jouw doet stralen. Terwijl, als je ’s avonds in twijfel slaat over je ondergoed, ik je ook al heb geadviseerd waar je op moet letten om lekker en relaxed voor de lingeriedag te komen. Toch ik blijf aan het werk om te zorgen dat heel Nederland, liefst spotgoedkoop, op de eerste rang zit qua lingerie-uitstraling.

 

Badpakfans trekken aan het kortste eind

Als een al iets oudere heer op vier poten, met grijze krullen en af en toe een decadent middagsnurkje in mijn mand, ben ik steeds meer fan van de badmode die nu bij mijn te gekke buurtjes hangt. Waar ik als jonge hond nog hijgend achter de stringbikini’s aanjoeg, ben ik nu toch steeds meer gecharmeerd van de mooie badpakken mode waarin nog iets te raden overblijft. Natuurlijk is een ieniminiebikini niet te versmaden op bloedhete dagen, maar met alle veters en strikjes vind ik de badpakken tegenwoordig uitermate sexy. Zeker als je meer hebt om in te pakken, ben ik de eerst die het eruit vind zien om uit te pakken!

 

Strikjes om je strings

Deze lingerieoutlet wil alle dames comfortabel uitkleden. Klinkt niet goed? Ja juist wel. Want ik bedoel dit letterlijk! Door die lage prijzen kleden zij je qua doekoes helemaal niet uit. Au contraire lieve dames en heren. Mocht je je té uitgekleed voelen in lingerie of badmode, dan hebben de dames en heren van Dutch Designers Outlet ook nog eens stijlvolle, modieuze en echt flex dope beachmode voor óver al die sexyness. Echt, je hoeft je niet te schamen voor de strikjes op je strings. Als jij je pakje thuiskrijgt, zitten er in ieder geval strikjes óm je strings. Afijn, nu klink ik toch alsof ik te lang in de zon heb gebakken. Ik ga een slobbertje water nemen en die kleine springkikker Dita uit het kinderbadje vissen. In augustus trakteer ik jullie op nieuws uit lingeriemodeland. Smeer je goed in en spreid je lekker uit, tot volgende maand!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!