Valentijn vier je met de Buurman

feb 9, 2021

Het is me een weertje wel zeg! Valentijnsweek 2021 en alles is wit! Mijn edele tenige onderdanen vriezen er af als ik naar buiten ga om toch even mijn primaire behoeften te kunnen bevredigen, liever doe ik dat binnen, maar ja dat kan natuurlijk niet als heer van stand. Die schoenen voor koninklijke poedels zien er niet uit, als salonfähige Sir wil ik daar natuurlijk niet in gezien worden. Dus ik ploeter hooghartig door de ijzige sneeuwvlaktes en zorg dat ik snel bij de buren een warm snuisterijtje of een lekker botje kan scoren. Mijn mannelijke poedelhart gaat sowieso sneller kloppen van al die lekkere items die ik bij Dutch Designers Outlet, u weet wel van die fijne lingerie, langs zie komen. Maar ik had de week van de hete liefde mij toch iets anders voorgesteld. Soit, het zij zo. Over hete liefde gesproken, ik ontdekte deze week van de liefde iets dat ik dientengevolge ook graag met mijn trouwe volgers deel. Ik kan u wel garanderen dat u Valentijnsdag niet meer anders wil vieren na deze anekdote!

 

Mooie poesjes als volgers

U weet, ik ben zeer gehecht aan mijn onderkomen naast het warme magazijn van DDO. Dagelijks zie ik het lekkerste dames- en heren ondergoed voorbij komen en ik wordt daar altijd heel blij van, warm zeg maar. En daar App, Blog, Vlog, Insta en Facebook ik ook vaak over. Daar zijn mijn buren maar wat blij mee. Natuurlijk heb ik een schare trouwe volgers en daar komen er wekelijks bij. Ik heb zelfs vernomen dat er ook mooie poesjes onder mijn volgers zijn, maar die zijn altijd anoniem helaas. Je kan als hond van stand natuurlijk niet heulen met de vijand. Maar, al zeg ik het zelf, een mooie poes kan ik zeer waarderen. Afijn, ik dwaal af…

 

Mops en Bassie en de extravagante ondergoedjes

Eén van mijn volgers is mijn oude vriend Sir Moddy. Een fijne maar kleine mopshond, met altijd een neus voor nieuwe mode dingetjes. Laat Sir Moddy nu vernomen hebben dat ik naast DDO huis houd. De bel ging en na mij met enige tegenzin uit de warme mand opgehesen te hebben en de deur opende, zag ik Mops (want zo noem ik hem, hij noemt mij altijd gekscherend Bassie…wat niet herhaald moet worden door een ander!) staan met een wel heel extravagante halsband. Wat blijkt? Mops is een grote fan van wat meer extravagante mode, en wist mij te vertellen dat mijn buurtjes van DDO ook een fijn assortiment heeft in de wat spannendere ondermode. U begrijpt, Sir Moddy heb ik binnengelaten! Daar wil ik meer van weten. Want zeg nu zelf, Sir Moddy ziet er toch beeldig uit met zijn latex kraag van Peter Domenie! Trouwens ook zo’n nieuw merk bij mijn buren, mijn bek viel open…

 

Stoute ondermode doet je kwispelen

Moddy kon niet wachten om voorgesteld te worden aan de fijne baasjes van Dutch Designers Outlet, dus al kwispelend maakten wij onze opwachting bij de deur van de buren. Zeg nu zelf: met zo’n buurman als de mijne vier je Valentijn toch liever daar dan thuis? Of is mijn extraordinaire peodelbrein nu toch van het padje af? En in deze Valentijnsweek krijg je ook nog iets stouts als je bestelt… Leve de liefde! Al snuffelend tussen de rekken door vielen Moddy en mij een aantal zaken op, die ik nu door de ogen van Moddy zag. Hij stelt dat een beetje stoutere en soms wat min of minder bedekkende outfits je liefdesleven er een stuk spannender op maken. Dat is, als u er voor open staat uiteraard. Ik kijk nergens meer van op, maar latex en zulks soort basisstoffen daar had ik nog niet aan gedacht. Nu snuffelt Sir Moddy een stuk meer dan ik, dat komt ook door die vreemde mopsneus van hem. Daarbij zit hij lager bij de grond, dus krijgt hij meer en andere geuren mee, daar waar ik soms mijn neus voor op haal.

 

Extravagante lingerie combinaties voor Valentijn

Nu laten de baasjes van DDO er geen gras over groeien. Zij blijken dus extraordinaire fashionoverstijgende lingerie en bovenmode in huis gehaald te hebben van merken die je oortjes de kleur van de liefde laten krijgen. Wat dacht u van: Fuel for Passion, zoals al genoemd ontwerper Peter Domenie, maar ook Super Sexy by Sapph en LingaDore. Ook voor de wat extravagantere mode en ondermode kunt u (en ik) dus gewoon bij mijn frappant extravagante buurtjes terecht! Ik kon een enthousiaste blaf niet onderdrukken toen ik door het magazijn huppelde. Dat overkomt me niet vaak, dus de baasjes van DDO waren ietwat ongerust. Maakt u zich geen zorgen, het gaat een stuk beter met Sir Sebastian dan aan het begin van dit stukje: Van de koude sneeuw in de warme extravagante ondermode! Sla uw slag voor Valentijn, scoor er zo’n heerlijk Valentijncadeau bij want ik kan u vertellen, Mops heeft er nu al eentje gescoord, voor bij zijn mooie halsband…

 

Uiteraard is de online etiquette Masterclass niet afgezegd, maar iets uitgesteld. Fijne Valentijn!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!