Een kont is gezond

dec 21, 2020

Het moest er uiteindelijk toch een keertje van komen... Jullie weten dat ik eindeloos kan bomen over vrouwelijk schoon. Borsten, billen, huidtypes, lichaamsvormen – ik kan er de hele dag over doorkletsen. Heel begrijpelijk als je ten eerste een reutje bent, en daarbij ook nog eens helemaal gefixeerd bent op lingerie. En toch vertel ik met al dat vrouwelijk schoon maar het halve verhaal, Daar ben ik me pijnlijk van bewust. Tijd voor een nieuw goed voornemen? Vooruit! Ik start het nieuwe jaar goed door me eens even lekker blind te staren op een heel ander setje rondingen. We kiezen voor de verandering eens een bottom-up benadering. Vandaag zoomen we met de precisie van een laser in op onontgonnen ondermode terrein: ik trakteer je op een special over de mannenkont!

 

Butts are hot!

Ik wil allereerst even met klem benadrukken dat kontjes een enorm ding zijn anno 2021. Vrouwenbillen domineren de media al decennia, tot verdriet van menig tiet, maar dat is niet het hele verhaal. Ook heren mogen hun zitvlak vol trots aan de wereld tonen. Waar mannen bipsen vroeger vaak alleen schamper gelach ten deel viel, mag er nu over gepraat worden – en dat is merkbaar. Als zelfbewuste kerel wil je tegenwoordig ook langs terrasjes lopen en walgelijk tevreden merken dat dames je kadetjes nakijken alsof het zoete broodjes waren... Ja, dan is het hek van de dam: mannenondergoed en herenlingerie zijn niet voor niks keihard in populariteit gegroeid de afgelopen jaren! We geven de dames graag een beetje uitzicht, want zo galant zijn we als echte mannen nou eenmaal.

 

Cheeky lingerie voor je buttcheeks

Ik heb er al eerder wat aandacht aan besteed, maar ik kan me goed voorstellen dat je nog aarzelt over een outfit voor je eigen kontje. Loslaten die gêne hoor! Boxers, slips, string en zelfs jockstraps genoeg om eens even een staalharde indruk te maken met die reet – en dan bedoel ik dus niet op de zitting van je bank, maar op je partner. Je billen hebben ook iets te willen, dus doe een keertje spannend en scoor de cheeky mannen lingerie waar je buttcheeks een avondje de show in mogen stelen


Ook de grote designermerken hebben de billentrend inmiddels opgepikt. Van Björn Borg tot Muchachomalo en Armani, van Hom tot Freegun en meer: we hebben van alles in huis om elke man de perfecte etalage voor zijn unieke kont te geven!

 

Een kont is gezond!

Als je nog wat moeite hebt met toegeven dat je een lekker kontje hebt, dan help ik je een stukje op weg naar meer waardering voor je gluteus maximus, zoals de wetenschap je achterwangetjes noemt. Wist je dat een kont niet alleen rond, maar ook enorm gezond is? Onderzoek heeft aangetoond dat een grotere kont een goede indicatie is om te voorspellen of iemand lang en gezond zal leven. Zo bleek het risico op suikerziekte omgekeerd evenredig met de omvang van je hammetjes: hoe groter, hoe gezonder. Okay, de omvang van de rest van je lichaam telt natuurlijk heel anders mee want overgewicht is niet gezond, maar toch. En ja, vooruit: het onderzoek richtte zich op vrouwen, maar wij hebben ook gewoon billen dus ik zou niet weten waarom dat voor de man niet zou gelden. De volgende keer dat iemand klaagt dat je de hele dag op je luie reet zit kun je dus zeggen dat je gewoon aan je gezondheid zit te werken.

 

Je butt heeft nut

Dan heb ik het nog niet eens gehad over de vele functies die je achterste vervult. Ten eerste: een kont zit fantastisch, laten we wel wezen. Zonder bilpartij zit geen enkele stoel comfortabel. Wil je optimaal zitcomfort? Kijk dan eens goed naar de maat en het model van je boxershort of herenslip. Knellend of te ruim ondergoed helpt niet, dus probeer het vooral eens een maatje groter of kleiner dit jaar, of test een ander model dan je gewend bent. Maar nog belangrijker is de anatomische functie van de bips. De mensheid dankt, zoals wij experts wel eens zeggen, zijn carrière aan zijn derrière. Immers, zonder kontje kunnen we niet fatsoenlijk rechtop staan. En op vier pootjes wordt het een stuk ingewikkelder om het wiel, het vuur, de smartphone en de laserstraal uit te vinden. Tsja, denk daar maar eens over na de volgende keer dat je zuchtend in de spiegel staat te kijken...
Geweldig nieuws: alle mannen hebben de grootste!

Ben jij zo’n vent die zich continue, of constant, afvraagt of de jouwe wel groot genoeg is? Val je in het ‘Size Matters’ kamp? Nou, dan heb ik geweldig nieuws voor je. Als het om billen gaat heeft namelijk elke man de grootste! Elke vrouw trouwens ook, want die gluteus maximus is de grootste spier van ons lichaam. Zo’n kampioen spierbal verdient wel een mooi stukje aankleding, vind je ook niet? Fijn dat Dutch Designers Outlet daar de nodige oplossingen voor heeft liggen. Kom op mannen, niet zo verlegen: we gaan dit jaar eindelijk eens ons beste billetje voor zetten!

 

Rondingen of ondingen?

Het moge duidelijk zijn heren: onze rondingen zijn geen ondingen. Ze helpen ons lekker zitten, ze houden ons gezond, we blijven er ferm door overeind staan en – ook niet onbelangrijk – ze zorgen ervoor dat je onderbroek niet zomaar op je enkels zakt. Maar over de Schoonheid hebben we het nog niet eens gehad. Raad eens? Vrouwen vinden mannenbillen gewoon heel leuk om naar te kijken! Tijd voor iets meer liefde en aandacht dus: we worden in de gaten gehouden...

 

Billen, op de grens tussen drillen en chillen

Als die kadetjes dan ineens in het middelpunt van de aandacht komen te staan breekt het zweet menig man uit. Moeten we ze dan niet een beetje gaan shapen? Misschien een goed idee, zeker als we toch met die voornemens bezig zijn. Heb je geïsoleerde billen omdat de sportschool dicht zit? Geef ze lekker thuis de ruimte! In je eigen kamertje kun je gemakkelijk de squats, planks en andere bum boosters trainen die jouw kont meer power gaan geven. Hardlopen werkt trouwens ook: zeker op vlak terrein pak je de meeste training met je kuiten en billen. Kun je meteen die herenstring testen onder die griezelig strakke hardloopbroek.

Als je even zoekt vind je genoeg workout video’s online – vraag je vriendin of ze meekijkt naar die youtube billentraining, zal ze leuk vinden! Ik garandeer je dat je billen hier sterk en blozend van gezondheid van worden, maar je hebt er nog iets concreets aan ook. Je bilspieren vormen namelijk de belangrijkste drijvende kracht achter stotende bewegingen met je heupen. Waar je dat voor nodig hebt? Ja kom zeg, dat vraag je maar aan je partner...

 

Jouw billen: wat vrouwen willen

Als je het de dames vraagt – en trouwens ook de heren die er verstand van hebben – zie je dat er een paar kenmerken zijn om het ideale kontje te bereiken. Strak is een dingetje: alle reden om je trainingsschema een stukje op te krikken dus, want zoals je weet: oefening baart buns! Groot, slap en hangerig wordt als onaantrekkelijk gezien door de meeste ondervraagden. Dan komt slimme mannenmode ook om de hoek kijken: pak mijn college over herenlingerie er nog even bij voor de beste bips tips. De juiste zorg en aandacht voor je billen, gecombineerd met de beste designer shorts, slips, strings en nog meer is jouw beste garantie voor een paartje billen zoals we ze het liefste willen!

Geheel de uwe en met welgemeende kwispel,

Sir Sebastian
Lingeriegoeroe extraordinaire

Copyright ©️ 2010-2023 Dutch Designers Outlet ®️. Alle Rechten Voorbehouden.


Volg mij op Facebook, wie weet deel ik naast tips, tricks en trends ook wel mijn smakelijke botje met je. Je kunt ook mijn blog delen op social media:

Dutch Designers Outlet

Je bezoekt onze website buiten Nederland, dat is geen probleem hoor
want wij verzenden bestellingen wereldwijd!